KOLOSEUM (COLOSSEUM) BOWLING - KUGLANA U ZEMUNU

KOLOSEUM (COLOSSEUM) BOWLING - KUGLANA U ZEMUNU

"Colosseum" je u Dobanovačkoj ulici broj 56 u Zemunu (paralelna ulica sa Ugrinovackom, prema Dunavu), iza Zemunovog stadiona nalazi se još jedan vrlo lepo odrađen bowling centar (rekli smo već da to nije kuglana jer u kuglanju ne postoje rupe na kugli i broj čunjeva je drugačiji ali baš nas briga, zvaćemo to kako mi hoćemo). 
Za razliku od "First bowling"-a oni se sasvim lepo reklamiraju (bar na netu) i nije teško naći gomilu informacija. 

www.colosseumbowling.com 

Imaju 10 staza (za 3 više od First bowlinga u Pinkiju), takođe imaju kafić ali atmosfera nije tako fina kao u Pinkiju. Više mi je nekako industrijska, kao da se sklapaju kombajni a ne da se ljudi zabavljaju. Svi zvukovi odzvanjaju po ogromnoj prostoriji i buka se pojačava tako da više nije prijatno koliko bi trebalo. 
Bez obzira, možda i grešim jer da bi došli u Koloseum da se kuglate vikendom morate rezervisati nedelju dana u napred. U First bowlingu nije tolika gužva i mesto se, u već‡ini slučajeva može nać‡i i par sati u napred. 

Ako ste baš zapeli, telefon za rezervacije u Koloseumu je: 316 5403 ili, ako je zauzeto, na mobilni 065/388 8888 

I još nešto: skupi su u P.M. Pogledajte im cenovnik na sajtu.pre nego što odete da budete spremni.

 

Prošlo je dve godine odkad je napisan ovaj tekst i dosta se toga promenilo. First Bowling kuglana je propala skroz. Koloseum kuglana se i dalje drži fino i dalje je fensi. Sada je bolja od Firsta. Dosta bolja.

Add comment


Security code
Refresh

Free Joomla! template by Age Themes