KOLOSEJ BOWLING CENTAR - DELTA CITY KUGLANA, NOVI BEOGRAD

KOLOSEJ BOWLING CENTAR - DELTA CITY KUGLANA, NOVI BEOGRAD

Još jedna americka kuglana je otvorena! ovaj put u Novom Beogradu. 
Nalazi se u ulici Jurija Gagarina 16, Delta City zgrada na 3 spratu, pored McDonalds-a, KFC-a i ostalih restorana što prodaju splačine. 
Kolosej bowling centar je vrlo prostran i lep. Ima, ako se ne varam, oko 14 staza (mozda sam se zabrojao ali staza manje-više nije ni vazno). 
Na samom ulazu se nalazi i radnja u kojoj mozete kupiti opremu za kuglanje. Za velikim šankom mozete popiti piće dok čekate da se neka staza oslobodi, mada više će vam piće trebati kada budete plaćali račun! 
Kod njih je sistem plac‡anja malo zakomplikovan. U Kolosej kuglani se ne plac‡a po satu, kao u ostale dve Beogradske/Zemunske kuglane, nego po odigranoj partiji! Ako doc‘eš sam (ko neka bena) da odigraš partiju kosta te (tih 15-ak minuta) oko 350 din => vas dvoje plac‡ate oko 700 => vas cetvoro plac‡ate 1400 itd. Doduše cetri igraca c‡e igrati nešto duze od 15 minuta. 
Nas 4 igrača, u Zemunskom Koloseum bowling centru, je za sat vremena odigralo 2 partije. Ispada da su ovi u Koloseju bezobrazniji od svih što se tice cena! 
DUPLO su skuplji od Zemunaca. 

Telefon za rezervacije staze u Kolosej Bowling Centru: 011/3129-940, 3129-944 

Radno vreme 9-24 
petak i subota 9-02

 

Add comment


Security code
Refresh

Free Joomla! template by Age Themes