KOLOSEJ BOWLING CENTAR - DELTA CITY KUGLANA, NOVI BEOGRAD

KOLOSEJ BOWLING CENTAR - DELTA CITY KUGLANA, NOVI BEOGRAD

Još jedna americka kuglana je otvorena! ovaj put u Novom Beogradu. 
Nalazi se u ulici Jurija Gagarina 16, Delta City zgrada na 3 spratu, pored McDonalds-a, KFC-a i ostalih restorana što prodaju splačine. 
Kolosej bowling centar je vrlo prostran i lep. Ima, ako se ne varam, oko 14 staza (mozda sam se zabrojao ali staza manje-više nije ni vazno). 
Na samom ulazu se nalazi i radnja u kojoj mozete kupiti opremu za kuglanje. Za velikim šankom mozete popiti piće dok čekate da se neka staza oslobodi, mada više će vam piće trebati kada budete plaćali račun! 
Kod njih je sistem plaćanja bio malo zakomplikovan. U Kolosej kuglani se nije plaćalo po satu, kao u ostale dve Beogradske/Zemunske kuglane, nego po odigranoj partiji! Ako docđeš sam (ko neka bena) da odigraš partiju kosta te (tih 15-ak minuta) jednu cifru => vas dvoje plaćate duplo => vas četvoro plaćate četvoroduplo itd. Doduše četri igrača će igrati nešto duze od 15 minuta. 
Nas 4 igrača, u Zemunskom Koloseum bowling centru, je za sat vremena odigralo 2 partije. Ispada da su ovi u Koloseju bezobrazniji od svih što se tiče cena! 
DUPLO su skuplji od Zemunaca. 

Telefon za rezervacije staze u Kolosej Bowling Centru: 011/3129-940, 3129-944 

Radno vreme 9-24 
petak i subota 9-02

 

Add comment


Security code
Refresh

Free Joomla! template by Age Themes