Koloseum (Colosseum) bowling - kuglana u Zemunu

"Colosseum" je u Dobanovačkoj ulici broj 56 u Zemunu (paralelna ulica sa Ugrinovackom, prema Dunavu), iza Zemunovog stadiona nalazi se još jedan vrlo lepo odrađen bowling centar (rekli smo već‡ da to nije kuglana jer u kuglanju ne postoje rupe na kugli i broj čunjeva je drugačiji ali baš nas briga, zvać‡emo to kako mi hoć‡emo).
Za razliku od "First bowling"-a oni se sasvim lepo reklamiraju (bar na netu) i nije teško nać‡i gomilu informacija. 

www.colosseumbowling.com

Imaju 10 staza (za 3 više od First bowlinga u Pinkiju), takođe imaju kafić‡ ali atmosfera nije tako fina kao u Pinkiju. Više mi je nekako industrijska, kao da se sklapaju kombajni a ne da se ljudi zabavljaju. Svi zvukovi odzvanjaju po ogromnoj prostoriji i buka se pojačava tako da više nije prijatno koliko bi trebalo.
Bez obzira, možda i grešim jer da bi došli u Koloseum da se kuglate vikendom morate rezervisati nedelju dana u napred. U First bowlingu nije tolika gužva i mesto se, u već‡ini slučajeva može nać‡i i par sati u napred.

Ako ste baš zapeli, telefon za rezervacije u Koloseumu je: 316 5403 ili, ako je zauzeto, na mobilni 065/388 8888

I još nešto: skupi su u P.M. Pogledajte im cenovnik na sajtu.pre nego što odete da budete spremni.

 

Prošlo je dve godine odkad je napisan ovaj tekst i dosta se toga promenilo. First Bowling kuglana je propala skroz. Koloseum kuglana se i dalje drži fino i dalje je fensi. Sada je bolja od Firsta. Dosta bolja.

 

Comments 

 
0 #3 Marko 2015-04-27 09:16
Staze su užasno spore. Bar staza 4 na kojoj sam smo igrali. Neprestano se zaglavljivala i trebalo joj je po par minuta da se pokrene. Stvarno frustrirajuće. Od 2 sata termina sigurno je bar 30min otišlo samo na čekanje dok se ona rampa pokrene da se poređaju kugle od koga izgubiš strpljenje i baciš posle bezveze. Razočaran sam. Imao sam utisak kao da neki "Mile" po svom nahođenju ručno pušta rampe pa neku slučajno zaboravi.
Quote | Report to administrator
 
 
+1 #2 gazda 2013-01-17 20:36
Quoting adriana:
pa ti sto si ovo pisao stvarno pojma nemas, ne razumem kad kazes za first bowling da je propala


tako je bilo kako sam napisao pre godinu dve. od tad nisam isao tamo. ako su se popravili - odlicno, mada sumnjam da jesu
Quote | Report to administrator
 
 
0 #1 adriana 2013-01-17 16:42
pa ti sto si ovo pisao stvarno pojma nemas, ne razumem kad kazes za first bowling da je propala
Quote | Report to administrator
 

Add comment


Security code
Refresh